online coaching program

Kako do željenog posla u Nemačkoj

Po čemu je ovaj program jedinstven?

5

Većina programa i treninga za traženje posla u Nemačkoj su namenjeni Nemcima bez osvrta na to kako da nostrifikujete svoju diplomu i kako da se najbolje prezentujete kao stranac sa svojim kvalifikacijama. Ovaj program obuhvata sve to i mnogo više.

6

Kroz ovaj program naučicete kako da se na pravi nacin prezentujete; klasifikacije; školovanje, radno iskustvo, snage, talente i u skladu sa tim kreirate idealni paketić pogodan za nemačko tržište rada.

7

Ja sam tu za vas kroz ceo program; analiziram sa vama svaki oglas, kreiram i optimizujem vašu prijavu, savetujem oko priznavanja diplome i razgovora za posao.

Zajedno do cilja

sa 6
modula
sa 30
lekcija
za 6
meseci

Program će vas dovesti do cilja i zauvek edukovati o osnovama traženja posla u Nemačkoj

2.a

Program je online

2.b

Program ostaje sačuvan

2.c

gotove bewerbungsunterlagen

2.d

individualni pristup

2.f

facebook grupa podrske

Ovaj program je za vas ako:

MODUL 1: Cilj, koraci i strategija

⦁ Način rada
⦁ Formulisanje cilja
⦁ Vaši zadaci nakon svakog modula
⦁ Način komunikacije

MODUL 2: Annerkenung

Priznavanje diplome u Nemačkoj

⦁ Reglementirana i nereglementirana zanimanja u Nemačkoj
⦁ Annerkenung vs. Zeugnisbewertung
⦁ Ustanove zadužene za nostrifikaciju
⦁ Potrebna dokumentacija za postupak

MODUL 3: Bewerbungsunterlagen

Životopis i prijavna dokumentacija

⦁ Lebenslauf-Životopis
⦁ Anschreiben-Prijavno pismo
⦁ Initiativbewerbung-Inicijativna prijava
⦁ Redosled dokumentacije pri prijavi

MODUL 4: Jobsuche

Potraga za poslom

⦁ Jobbörsen-Berze za posao
⦁ Stellenanalyse-Analiza oglasa
⦁ Skriveno tržište rada
⦁ Ključni pojmovi u potrazi za poslom

MODUL 5: Vorstellungsgespräch

Razgovor za posao

⦁ Faze razgovora za posao
⦁ Kako se pripremiti
⦁ Vrste razgovora
⦁ Samoprezentacija

MODUL 6: Arbeiten in Deutschland

Raditi u Nemackoj

⦁ Steuerklassen-Porezne klase
⦁ Bruto i neto plata
⦁ Modeli zaposlenja u Nemačkoj
⦁ Školovanje u Nemačkoj

Još uvek niste sigurni da li je ovaj program za vas?

O meni

Ja sam Maja i pomažem vam da dobijete vaš željeni posao u Nemačkoj.

 

 

S obzirom da sam ceo proces traženja željenog posla u struci i sama prošla, krerirala sam ovaj program preispitujući staru verziju sebe o tome šta je sve potrebno da se zna kada ste na početku.

 

Radim kao pedagog i job coach u jednoj organizaciji u Stuttgartu koja se bavi savetovanjem, coachingom i integrisanjem u tržište rada.

Najčešća pitanja

Ne. Kupovinom programa dobijate moju individualnu podršku u trajanju šest meseci. Kroz ceo program odgovaram vam na sva pitanja, kreiram sa vama životopis i prijavno pismo, analiziram oglase, pripremam vas za razgovor i pomažem u vezi dokumentacije za nostrifikaciju diplome.

Podršku u trajanju šest meseci imate bez obzira na izbor paketa. U podršku spadaju konsultacije preko e-maila i celokupan rad kroz coaching program. Coaching preko zoom-a imate ako se odlučite na paket B.

Vi prvo ispunjavate lične podatke, školovanje, radno iskustvo, kompetencije, a ja korigujem i oblikujem. Naravno, sve u dogovoru sa vama. Vi pišete rečenice za prijavno ili inicijativno pismo, a ja također korigujem ili ispravljam i prevodim na nemački. Zajedničkim snagama i u komunikaciji dolazimo do savršenih prijavnih dokumenata.

Da. Dostupna sam za sva vaša pitanja u trajanju šest meseci i to na način da na dokumentaciji radimo kroz vašu ličnu mapu u online programu i vi uvek vidite moje korekture, a ja vaše. Za sva ostala pitanja sam tu preko e-maila. Pišete mi pitanje ili nedoumicu ponedeljkom, a ja odgovaram najkasnije do petka.

Paket a

Kupovinom ovog paketa dobijate pristup snimnjenih modulima  i mnogo dizajna za Bewerbungsunterlagen, individualnu podrsku u trajanju sest meseci, ukljucujuci e-mail komunikaciju i rad kroz program. Sa vama kreiram prijavnu dokumentaciju, analiziram oglase, pomazem vam oko dokumentacije i pokretanja postupka priznavanje diplome, pripremam vas za razgovor za posao.

Cena: 143 Eura

Paket b

U ovom paketu dobijate sve navedeno kao u osnovnom A paketu + 6 coaching susreta, jednom mesečno u trajanju od 45 minuta. Ovaj paket je namenjen onima koji smatraju da im je potreban individualni coaching preko zoom-a i žele intenzivnu ličnu podršku na putu traženja željenog posla u Nemačkoj.

Cena: 303 Eura